X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Cadouri target UM

Pentru atingerea unui obiectiv de vanzari in luna de vanzare sau de recrutare care este detaliata la intalnirea de luni

Produse
Bine ai venit!

Politica de securitate date personale

POLITICA PRIVIND MASURILE DE SECURITATE PRIVIND PROCESAREA DATELOR

 

1. IDENTIFICAREA SI AUTENTIFICAREA UTILIZATORULUI.

Accesarea bazelor de date cu caracter personal necesita coduri individuale de acces care sunt protejate prin metode de autentificare.

2. TIPUL DE ACCES:

Accesarea datelor cu caracter personal de catre angajati este limitata la tipurile de date necesare pentru indeplinirea activitatii sau atributiilor acestora si este protejata pe suport magnetic.

3. COLECTAREA DATELOR:

Accesarea datelor cu caracter personal este limitata la utilizatorii autorizati sa colecteze si sa introduca datele cu caracter personal intr-un sistem informational automat (de ex., directorul IT sau personalul autorizat). 

4. EXECUTIA COPIILOR DE SIGURANTA:

Se pot face copii de siguranta ale bazelor de date cu caracter personal si ale programelor utilizate pentru procesarea automata a datelor, iar accesul la aceste copii este restrictionat si monitorizat.

5. COMPUTERELE SI TERMINALELE DE ACCES:

Computerele si alte terminale de acces sunt instalate in incaperi cu acces restrictionat.

6. FISIERELE DE ACCES:

Accesarea bazelor de date cu caracter personal este inregistrata in fisiere de acces.


7. SISTEMELE DE TELECOMUNICATII:

Sistemele de telecomunicatii sunt concepute astfel incat sa asigure transmiterea in siguranta a datelor cu carcter personal (respectiv, datele nu pot fi interceptate).

8. INSTRUIREA PERSONALULUI:

Operatorul de date se asigura ca utilizatorii carora li se acorda accces la datele cu caracter personal sunt instruiti cu privire la obligatiile lor privind confidentialitatea. Operatorul de date admite faptul ca obligatiile respective deriva din prevederile Legii nr. 677/2001.

9. PROTECTIA SISTEMELOR INFORMATIONALE:

Sunt luate masuri de protectie a sistemelor informationale impotriva virusilor informatici.

10. IMPRIMAREA INFORMATIILOR:

Materialele care contin date cu caracter personal sunt imprimate doar de catre utilizatorii autorizati.

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723 590 128

designed by headstart.ro