X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Oferta de Paste 08- 13

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Primii Pasi

Produse

5 alimente care credeti ca sunt sanatoase - dar nu sunt

publicat pe: 26.01.2015
5 alimente care credeti ca sunt sanatoase - dar nu sunt

Bauturile
Exista foarte multe optiuni de bauturi pe piata: bauturi pline de vitamine, probiotice si chiar fibre. Dar cum stiti ca sunt cu adevarat sanatoase? In cazul in care contin mai mult de 1,2 ingredinete, atunci sigur nu se incadreaza in categoria bauturilor sanatoase. Orice bautura are diferite ingrediente si anume calorii sub forma unor zaharuri simple, iar daca bautura mai mai este si dulce, dar nu are calorii, atunci sigur contine indulcitori artificiali care iti vor afecta cu siguranta silueta. Studiile recente au demonstrat conectarea indulcitorilor artificiali cu evenimente vasculare si chiar cresterea sindromului metabolic. Cele mai sigure, simple si ieftine sunt apa, ceaiul, cafeaua si sucurile facute in casa din fructe si legume proaspete.

Produse congelate
De obicei, acestea sunt incarcate cu sodiu. Chiar daca au un continut scazut de calorii ele au un continut scazut si de substante nutritive. Produsele congelate reprezinta o varianta rapida de prepararea mesei, dar nu si o varianta sanatoasa pentru organism.

 

Batoanele cu fribre si proteine
Este foarte adevarat ca sunt foarte bogate in  fibre si proteine, dar contin si substante nutritive. Daca doriti fibre si proteine atunci puteti consuma o bucata de branza si un mar si sunteti siguri ca ati facut alegerea corecta. Este o optiune mult mai buna atat pentru sanatate cat si pentru silueta.

Iaurtul inghetat
Este foarte gustos, dar este la fel de plin de calorii si zaharuri simple.

 

Dulciuri fara grasimi
Prajiturile fara grasimi sunt inselatoare. Oamenii cred ca „fara grasimi” inseamna „calorii free” si, de aceea au tendinta de a manca mai mult decat de obicei. Care este secretul? Zaharul” inlocuieste „grasimea” din aceste produse, astfel incat, consumandu-le obtinem un numar mare de calorii adaugate dietei noastre.

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro