X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Oferta de Paste 08- 13

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Primii Pasi

Produse

5 alimente in care poti gasi cofeina

publicat pe: 22.09.2017
5 alimente in care poti gasi cofeina

Ați observat vreodată inima dumneavoastră și mâinile tremurând chiar și atunci când nu ați consumat nici o cafea sau ceai? Cofeina se strecoara in tot felul de locuri surprinzatoare. Dacă doriți să evitați un zvon nedorit, consultați lista noastră cu cele mai importante cinci alimente surprinzătoare care au cofeină în ele. Prea multă cofeină poate provoca anxietate, sete crescută, insomnie, febră, dureri de cap, batai neregulate ale inimii și dificultăți de respirație. Mențineți această listă la îndemână pentru a evita orice problemă de sănătate și pentru a vă asigura că consumul de cofeină rămâne sub control.


Ciocolată
În timp ce vă puteți bucura de o bucată de ciocolată numai pentru a vă satisface pofta de dulce, puteți obține, de asemenea, o urma de cafeină în acest proces. Cu cât este mai neagra ciocolata, poate contine o cantitate mai mare de cafeina.


Cafea decofeinizata
Da, este adevărat că există cafeină într-o ceașcă de cafea decafeinizată. O ceașcă de cafea decafeinizată poate avea de fapt până la 14 miligrame de cofeină, motiv pentru care trebuie să fiți atenți la consumul dvs. dacă doriți să aveți câteva cești. Doriți să comandați o băutură fara cofeină? Pune accent pe  ceaiurile din plante.


Medicamente pentru durere
Dacă aveți dureri de cap sau dureri menstruale, luați o privire mai atentă la medicamentele pentru durere și puteți găsi o cantitate mare de cafeină în fiecare pastilă. Majoritatea mărcilor au câte 60-65 miligrame de cofeină pe tablet


Proteine Baruri
Batoanele de proteine sunt, de obicei, sinonime cu gustările în mișcare, dar acest tratament sănătos poate, de asemenea, să împacheteze si cafea. În funcție de brand și de aroma, este posibil să adăugați o doză bună de cofeină în dieta zilnică, fără să o realizați. Dacă vedeți cuvântul "energie" pe ambalajul baroului de proteine, acesta este un semn bun că vă va da destul de șoc. În funcție de marcă, puteți găsi până la 50 de miligrame de cofeină pe bar.


Pastile de slabit
Chiar dacă cofeina nu provoacă pierdere în greutate direct, mulți producători de pilule pentru scădere în greutate continuă să o adauge la lista ingredientelor. Unele branduri au aproximativ 300 miligrame de cofeină în suplimentele lor; în timp ce o ceașcă de cafea are în mod obișnuit aproximativ 100 de miligrame de cofeină  Este posibil ca stimulantul să încurajeze mai multă mișcare și, prin urmare, arde mai mult calorii, dar un exces de cofeină poate provoca probleme cardiace, insomnie și anxietate.

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro