X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Oferta de Paste 08- 13

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Primii Pasi

Produse

6 motive pentru care metabolismul tau este lent

publicat pe: 11.10.2017
6 motive pentru care metabolismul tau este lent

Cei mai multi dintre noi se confrunta cu un metabolism lent, care ii determina pe acestia sa simta un disconfort continuu. Ceea ce este important este sa descoperim cauzele pentru care metabolismul functioneaza greu. Noi va prezentam cateva dintre cauzele unui metabolism disfunctional

1. Mâncare nesanatoasa
Poate părea un lucru neimportant ca mănânci alimente nesănătoase, insa in combinatie cu un metabolism rapid nu functioneaza, dar de fapt il incetineste. Orice exces de calorii poate duce la cresterea in greutate, insa dupa cum arata dieteticianul Kristin Kirkpatrick, "mancarea junk, in special, necesita mult mai putina energie din organism (cunoscut ca efectul termic) pentru procesare si descompunere in comparatie cu carbohidratii complexi in proteine ". În timp ce aceasta din urmă necesită mai mult timp pentru a se descompune. Consumul de alimente nesănătoase poate afecta, de asemenea, flora intestinală și poate avea un impact asupra ratei metabolice de odihnă.


2. Masa musculara
Țesutul muscular contribuie cu aproximativ 20% la cheltuielile totale de energie zilnică (TDEE) față de 5% pentru țesutul adipos. TDEE este termenul utilizat pentru a descrie cantitatea de energie utilizată (sau câte calorii sunt arse) de către un individ în decursul unei perioade de 24 de ore. Unele studii au arătat că o creștere de aproximativ 4,5 lbs de masă musculară prin formare de rezistență / rezistență ar crește rata metabolică în repaus cu aproximativ 50 kilocalorii pe zi. În același mod, scăderea masei musculare încetinește metabolismul, care tinde să se întâmple pe măsură ce îmbătrânim sau devenim mai puțin activi.


3. Vârstă
Pe măsură ce îmbătrâniți, rata metabolică încetinește în general, în parte datorită unei pierderi a țesutului muscular, dar și datorită modificărilor hormonale și neurologice.


4. Marimea corpului

Persoanele cu o greutate mai mare au tendința de a avea un BMR mai mare, deoarece de obicei au organe interne mai mari și un volum mai mare de lichid pentru a fi menținut. Persoanele mai înalte au o suprafață mai mare a pielii, ceea ce înseamnă că organismele lor ar trebui să lucreze mai mult pentru a menține o temperatură constantă.


5. Gen
Deoarece bărbații sunt de obicei mai mari decât femeile și au mai multă masa musculară, ei au, în general, un metabolism mai rapid.


6. Genetică
Genetica poate juca un rol în determinarea dacă aveți un metabolism mai lent sau mai rapid, iar unele tulburări genetice pot afecta, de asemenea, metabolismul. În timp ce nu putem schimba ceea ce se găsește în grupul nostru genetic, menținerea unei alimentații sănătoase și rămânerea activă poate ajuta la menținerea acesteia.

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro