X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Oferta de Craciun (42-50)

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Cadouri gazda

CADOU DE BAZA
CADOU DE BAZA
31,00Lei 0,00Lei
SUPERBAZA (570 lei)
SUPERBAZA (570 lei)
92,02Lei 0,00Lei
'' SUPERCADOU 1 (870 lei)
'' SUPERCADOU 1 (870 lei)
148,02Lei 0,00Lei
SUPERCADOU 3 1300 lei
SUPERCADOU 3 1300 lei
265,02Lei 0,00Lei
Cadouri prezentatori

Cadouri target UM

Pentru atingerea unui obiectiv de vanzari in luna de vanzare sau de recrutare care este detaliata la intalnirea de luni

Primii Pasi

Produse

Ce alimente nu se țin în frigider

[GLOBAL_PUBLISHED_ON] 25.07.2016
Ce alimente nu se țin în frigider

Oricât de cald ar fi, atât afară cât și în casă, unele alimente nu trebuie ținute în frigider, pentru că există riscul ca acestea să-și piardă calitățile, iar unele chiar să se strice, afectând și celelalte produse.

Iată doar câteva dintre alimentele de bază pentru orice gospodină, alimente care, chiar și vara, se păstrează mult mai bine la temperatura camerei, decât în frigider:

 

Cartofi

Ținuți în frigider, cartofii se înmoaie, se înegresc și îşi pierd atât gustul, cât şi textura. (Ca să nu mai vorbim de mirosul îngrozitor al cartofului stricat). Ei se păstrează cel mai bine în locuri întunecoase, eventual înveliţi în hârtie, dar departe de ceapă sau de alte legume sensibile, alături de care se deterioareaza mult mai repede și emană un miros greu.

Cartofii se pastreaza foarte bine in Accesibilul pentru cartofi.

Tomate

Dacă le pui la frigider, tomatele își stopează procesul de coacere. În plus, în interiorul lor se vor dezvolta cristale de gheaţă, care le vor înmuia și le va afecta gustul. De aceea, este indicat să cumperi doar atâtea roşii cât urmează să consumi deodată, fără să fie nevoie să le ţii la rece. Dacă iei, totuși, o cantitate mai mare, păstrază-le la temperatura camerei.

Ceapă


Ceapa (uscată) nu se păstrează niciodată în frigider, pentru că se înmoaie foarte repede, se strânge şi capătă un miros puternic și urât, care va afecta toate alimentele din frigider. Atât ceapa cât și usturoiul trebuie ținute la temperatura camerei, într-un loc uscat și aerisit.

Ceapa se pastreaza foarte bine in Accesibilul pentru ceapa.

Fructe


Nu orice fruct se ține la rece. De exemplu, nu pune bananele în frigider, în ideea că acestea vor ține mai mult. Ele se vor înegri mult mai repede și își vor pierde din aroma specifică. Și pepenele îşi va pierde din proprietăţile antioxidante, dacă este ţinut la frigider înainte de a fi tăiat. După ce l-ai tăiat, îl poți păstra la rece până îl consumi. In schimb, atât fructele, cât și legumele proaspete, pot fi ținute foarte bine în vitrine frigorifice, special destinate acestui scop.

Pâine


Dacă vrei s-o păstrezi pentru mai mult timp, pune-o direct în congelator. Altfel, ține-o în cutia de pâine sau învelită într-un material textil (în pungă de plastic,  se păstrează moale, dar mucezește mai repede).

Incearca cutia de paine de la Tupperware, impreuna cu tocatorul de paine.

Ouă


Ouăle se țin la temperatura camerei, de regulă  în cofrajul în care au fost cumpărate. În frigider, coaja lor tinde să absoarbă mirosurile, iar dacă vrei să le fierbi, trebuie să le ții înainte, pentru câteva minute, în apă rece, altfel vor crăpa, imediat ce apa din vasul în care le fierbi va deveni fierbinte.

Alcool


Nici băuturile alcoolice nu trebuie ținute neaparat la frigider. În special băuturile tari nu trebuie ţinute la rece, ci la temperatura camerei. Ca să le răceşti pentru consum, adăugă în pahare cuburi de gheaţă.

Cafea


Ținută în frigider, cafeaua absoarbe toate mirosurile, astfel că va rămâne fără aroma ei specială şi va mirosi ca toate celelalte alimente din jur. Care, la rândul lor, vor mirosi a cafea. În general, produsele care au un miros puternic nu se țin libere în frigider, ci in recipiente bine închise.

 

Cumpără alimente doar pentru consumul curent


În această perioadă caniculară, este indicat să nu-ți faci prea multe provizii, încărcând inutil frigiderul, ci să  cumperi alimente mai des și doar atâtea câte îți sunt necesare pentru consumul curent. Datorită căldurii, alimentele, în general, legumele, în special, se degradează mult mai repede decât în perioadele reci. Inclusiv pe tarabele din piață, legumele și fructele se degradează mult mai repede, din cauza căldurii. Folosește frigiderul doar pentru lactate, carne, mezeluri, mâncare gătită, înghețată și alte alimente, care nu pot fi ținute decât la rece.

 

Sursa articolului o gasiti aici. Sursa imaginii o gasiti aici.

 

 

| Share |

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723 590 128

designed by headstart.ro