X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Oferta de Paste 08- 13

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Primii Pasi

Produse

Reorganizarea casei

publicat pe: 31.08.2017
Reorganizarea casei

1. Foloseste containere de depozitare

Uita de muntii din cutii sau ambalaje. In loc sa le mai folosesti pe acelea, dedica cateva minute pentru a transfera toate ingredientele si mirodeniile in recipiente transparente din plastic pe care vei putea pune etichete care sa te ajute sa identifici mult mai rapid continutul. Un lucru la care trebuie sa fii atenta este calitatea materialului din care sunt fabricate aceste recipiente. Eu folosesc de mult timp, recipientele de la Tupperware. Ceea ce imi place foarte mult la aceste recipiente este ca nu contin ingredientele nocive sanatatii. Pe deasupra sunt colorate si au un design unic.

Le poti gasi aici http://www.magicone.ro/spatiu-usor/oval-tip-nou-1-6-litri

2. Cutii compartimentate cu etichete

Cutiile care au in plus etichete pe care poti scrie sunt favorite in bucatariile din toata lumea. Etichetele pot fi unele colorate sau cu forme cat mai amuzante, pentru a-ti putea da seama ce ingredient se afla in fiecare recipient. 

3. Utilizeaza cutii monocromatice

Foloseste cutii colorate pentru a putea fi totul cat mai practic in bucataria ta. Spre exemplu, foloseste cutiile rosii pentru a depozita diversele tipuri de paste pe care le ai. Astfel, iti va fi la indemana sa stii unde se afla pastele pentru a le pregati pentru cei dragi.

4. Foloseste-te de pereti

Pentru a-ti elibera dulapurile, poti sa te folosesti de peretii din bucatarie. Cum asa? Ei bine, Poti utiliza diverse suporturi pentru a-ti agata ustensilele din bucatarie, asa, iti poti elibera sertarele unde poti depozita altceva. 

5. Balconul de langa bucatarie

Daca te numeri printre norocoasele care au balconul langa bucatarie, asta poate reprezenta o solutie de scapare. Iti poti depozita un dulapior pe balcon unde iti poti tine ustensile, sau caserolele. Totodata, iti poti amenaja o mini bucatarie pe balcon. In acest fel, pe langa extinderea suprafetei bucatariei, putem obtine o impartire foarte practica pe zone de activitate. Putem, de pilda, sa amenajam in balcon un loc mai spatios de luat masa, sau dimpotriva, sa pastram locul de luat masa in bucatarie, transformand balconul in zona de preparare a mancarii.

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro