X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Oferta de Craciun (42-50)

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Cadouri gazda

Primii Pasi

Produse

Varza kale bogată în substanțe nutritive

publicat pe: 07.08.2015
Varza kale bogată în substanțe nutritive

Varza Kale - o legumă bogată în nutrienți 

      Kale este un tip de varză înrudită cu cea cunoscută de noi, dar cu o culoare ușor atipică. Kale arată ca o salată, având culoarea verde a unui brocolli. Este o varză cultivată și des întâlnită în SUA, Asia și Europa.

      Varza Kale este diferită de varza normală prin fapul că este extrem de bogată în vitamine și nutrienți. Aceasta conține vitamina K, vitamina C, vitamina B, vitamina E, vitamina A, fier (mai mult decât carnea de vită), calciu, luteină, magnan, fosfor, betacaroten, antioxidanți, potasiu, magneziu, proteine, e foarte bogată în fibre, are un conținut mic de calorii și inhibă absorbția de iod în organism.

      Acest tip de legumă conține mai multă vitamina C decât o portocală (67 g de varză Kale conține 134% din doza zilnică recomandată de vitamina C), 133% din doza zilnică recomandată de vitamina A. 100 g varză echivalează cu 150 mg calciu, chiar mai mult decât laptele. O ceașcă de varză Kale gătită, conține 1300% din necesarul zilnic recomandat de vitamina K, de aceea, personele care iau anticoagulante ar trebui să evite consumul acestui aliment. 

      Consumată regulat, varza Kale întărește sistemul imunitar, protejează organismul împotriva cancerului, diminuează nivelul de colesterol și zahăr din sânge, încetinește procesul de îmbătrânire a creierului, protejează împotriva tumorilor și a sclerozei. 

 Varza Kale se poate găsi recent, și în supermarketurile de la noi din țară. 

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro