Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Tartă cu brânză

publicat in: Desert // publicat pe: 11.05.2017

Se prepară un aluat sfărâmicios din:

  • 400ml făină,
  • 120gr unt moale aşezat grămăjoare peste făina din bol,
  • 80ml zahăr
  • un ou întreg,
  • sare.

Se frământă cu degetele acest aluat, se formează un bulgăre care se pune în frigider pentru o oră, într-o pungă de plastic. Se prepară umplutura: se separă 4 ouă, albuşele se bat spumă în Quick chef(cu orificiul din capac deschis), gălbenuşele se pun într-un bol şi se adaugă 600gr brânză de vacă,coaja de lămâie, coaja de portocală, 3 vanilii, esenţă de migdele ( facultativ ), 150ml zahăr, sucul de la o jumătate de lămâie.
Se bat în Magic mixer200ml frişcă lichidă şi se adaugă, împreună cu albusele spumă, amestecul cu brânză.Se amestecă uşor cu Spatula silicon.Se întinde aluatul în Forma silicon cu ajutorul Spatulei silicon şi a degetelor(este un aluat sfărmicios ), se toarnă deasupra amestecului de brânză şi se pune în cuptorul preîncălzit 45min la 160°C.Înainte de a pune brânza peste aluat, înţepaţi-l uşor cu o furculiţă.

Tartă cu brânză
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum