Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Tort cu crema de vanilie si ganache

publicat in: Desert // publicat pe: 25.08.2015

Blat:
• 200 gr faina
• 6 oua intregi
• 200 gr zahar
• 1 lingurita esenta vanilie
• 3 linguri ulei
• 1 praf de sare
• 5 gr praf de copt

Intr-un bol mare se amesteca ouale intregi, se adauga zaharul, sarea, vanilia, dupa care se incorporeaza faina putin cate putin. Se pune compozitia in forma de silicon (sa fie de cel putin 24 de cm) si se pune in cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Se face testul scobitorii inainte de a scoate blatul din cuptor, sa nu fie crud in interior. Va iesi ca un pandispan mai tare.

Crema Ganache
• 250 gr ciocolata neagra
• 200 ml frisca lichida sau smantana dulce (32% grasime)

Se amesteca cele 2 foarte bine in SpeedyChef si se pune la frigider pentru 3-4 ore inainte de a fi folosita. Inainte de a pune crema in tort se amesteca cu 100 ml frisca Hulala.


Crema vanilie:
• 4 galbenusuri
• 80 gr zahar
• Esenta vanilie
• 500 ml lapte
• 50 gr faina
• 150 g unt

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul in Speedy Chef pana se albesc, apoi se adauga amidonul si se omogenizeaza foarte bine. Mutam compozitia intr-o craticioara si apoi turnam usor laptele. Punem craticioara pe foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa compozitia. Se pune deoparte la racit si se amesteca din cand in cand, sa nu se formeze pojghita. Dupa ce s-a racit adaugam untul rece, cate putin si frecam bine de tot crema. La sfarsit punem esenta de vanilie, dupa gust.

Inainte de a folosi crema pentru tort se mai amesteca cu 100 ml frisca Hulala.


Crema roz pentru decor
• 200 gr zahar pudra
• 4 albusuri de ou

In Speedy Chef batem foarte bine albusurile dupa care incorporam putin cate putin zaharul pudra si amestecam pana obtinem o consistenta ca de bezele.

Fluturi decor:

  • Ciocolata neagra

Se topeste ciocolata si pe o hartie de copt se deseneaza ce forme dorim cu un pos, dupa care se pun in frigider sau congelator sa se intareasca.

 

Mod de preparare tort:

Dupa ce s-a racit pandispanul se taie in 2. Primul blat se insiropeaza cu ciocolata neagra topita, amestecata cu cateva linguri de apa. Se pune crema de vanilie. Peste crema punem blatul al doilea si imbracam tot tortul in crema ganache amestecata cu frisca. Cu un pos ornam tortul cu crema roz. Putem decora cu forme din ciocolata neagra sau il putem lasa asa.

 

 

Ustensile folosite: Forma de Silicon, Speedy Chef

| Share |

Tort cu crema de vanilie si ganache
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum