Ingrediente:
• 250 g unt
• 250 g zahar pudra
• 100 g zahar tos
• 6 oua (nu trebuie sa fie reci)
• 50 g cacao
• 5 linguri apa
• 1 lingura de faina
• Nu se folosesc arome pt ca o avem numai pe cea de cacao
Mod de preparare:
1. Crema:
• Se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa si se pune pe foc mic sa se topeasca; se lasa sa se raceasca.
• In Speedy Chef se freaca spuma untul cu zaharul pudra si se adauga pe rand 6 galbenusuri amestecand bine dupa fiecare.
• Se adauga totul in cacaua racita si se amesteca cu spatula de silicon.
• Din crema se opreste 1/4 pt blat, restul se baga la frigider.
2. Blatul:
• In bolul mixer punem 1/4 din crema si amestecam cu 1 lingura de faina si cu albusurile spuma tare. Se coace in forma de silicon de tarta, cand e gata se lasa sa se raceasca.
• Blatul se aseaza in tortiera telescopica, se pune crema din frigider si se orneaza dupa imaginatie.
• Se tine la frigider minim 2 ore inainte de servire.
Pofta buna!
Elena
Ustensile folosite:
• Speedy Chef
• Spatula de silicon
• Bol mixer de 3 l
• Forma de silicon pentru tarta
• Tortiera telescopica
Sursa imagine aici.
| Share |