Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Bucuresti

  • Luni, 4 iunie, ora 18, Cooking Show cu invitati, Vestimentatie Suflet de Copil. Toti cei care vor participa pentru prima data la eveniment vor primi cadou un Frigobox de 500 de ml.
  • Miercuri, 6 iunie, ora 18, Training cu prezentatori noi.Pentru primele 3 traininguri, cadoul se alege din pliantul de recrutare si va fi adaugat la urmatoarea comanda sau in comanda Unit Managerului.
  • Miercuri, 6 iunie, ora 18, Descopera Tupperware la Ploiesti. Evenimentul va avea loc la Restaurantul Noblesse d`art de peStrada Marasesti, nr 60Toti cei care vor participa pentru prima data la eveniment vor primi cadou un Frigobox de 500 de ml.
  • Joi, 7 iunie, ora 18, Atelier de slime si de brioseleBiletul la acest atelierul costa 35 de lei, iar pentru 2 bilete vei plati doar 50 de lei. Vei primi si un cadou marca Tupperware by MagicOne, un Frigobox de 500 ml rosu.
  • Sambata, 9 iunie, ora 11, Atelier de slime si de briosele, Biletul la acest atelierul costa 35 de lei, iar pentru 2 bilete vei plati doar 50 de lei. Vei primi si un cadou marca Tupperware by MagicOne, un Frigobox de 500 ml rosu.

Ești pasionat de gătit? Îți place să îți impresionezi prietenii și familia cu cele mai gustoase feluri de mâncare? Te lauzi cu propriile specialități?

Atunci te așteptăm la cele mai bune ateliere de gătit, unde poți întâlni mulți prieteni, multă voie bună, multe zâmbete, ingrediente de foarte bună calitate, rețete noi, dar și ajutorul de nădejde din bucătăriile gospodinelor, Tupperware.

Ce poți câștiga dacă participi la atelierele tematice de la Tupperware?

*Te poți relaxa, gătind între prieteni
*Poți câștiga premii surpriză
*Poți învăța rețete noi
*Poți afla trucuri din bucătărie
*Ai oportunitatea de a descoperi produsele Tupperware
Și lista poate continua...

Ce pierzi dacă nu participi la aceste ateliere?

-Un loc primitor, unde îți poți împărtăși pasiunea cu ceilalți, gătitul
-Oportunitatea de a câștiga premii
-Oportunitatea de a te distra gătind cu cei care au aceeași pasiune ca a ta

Încă nu te-ai hotărât?

Te așteptăm la Ateliere de Gătit Tematice!

Nu o să regreți!

Garantăm cu distracție,voie bună, prieteni, gătit cu pasiune și multe zâmbete :).

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum