Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

   

Concerte

 

Pe 6 Octombrie 2018, te asteptam cu prichindelul tau la concertul Ella Bella care se va desfasura incepand cu orele 18:00

Cine este Ella Bella?
Ella Bella, personajul iubit de prichindeii sătmăreni și întruchipat de Mihaela Avași, s-a reîntors din Belgia tocmai pentru a-i înveseli pe copii.
Mihaela Avaşi este sătmăreancă, absolventă de pedagogie. A lucrat trei ani ca şi educatoare, având în acelaşi timp o emisiune tv pentru copii la o televiziune locală şi una radio „Radio Clubul Copiilor”, care şi acum poate fi audiată. După o şedere de două luni în Belgia, şi-a dat seama că nu îşi doreşte să ia totul de la zero iar când s-a întors în ţară căuta o experienţă diferită de cea de-a lucra în învăţământ. Ceea ce s-a întâmplat cu Mihaela la revenire, ţine de domeniul poveştilor, am putea spune că o zână bună a transformat-o peste noapte în Ella Bella, un fel de soră a zânelor dacă nu chiar într-o zână pământeană a copiilor.
Povestea Ellei, în afara de povestea vizibilă care se derulează în faţa publicului, ne vorbeşte despre abordarea plină de pasiune, curaj şi hotărâre a viselor personale şi despre arta de a pune în scenă acest vis-poveste, fără niciun sprijin exterior cu niște baze economice ci doar cât ”să putem exista, adică să nu ieşim cel puţin sub zero ca să putem oferi fără sincope, bucurie pentru cei mici”.

Evenimentul va avea loc intr-o locatie centrala

Bilete la 

 

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum