Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

O companie cu un start atipic, Freeways a aparut in urma dezvoltarii unui business clasic care, datorita produselor extrem de apreciate, a atras un val de recomandari. Astfel, a fost fondata compania Freeways, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri in a-si imbunatati calitatea vietii, pentru a ajuta si recompensa, asa cum este si etic, partenerii care revin multumiti la produsele noastre si ne aduc recomandari.

Acesta este totodata si motivul pentru care avem incredere ca, indiferent cu ce te ocupi si indiferent in ce loc te afli, vei gasi ceva atragator pentru tine. Pentru ca Freeways a fost fondata, pe criterii etice, din respect pentru oameni, pentru viata.

Productie proprie

Grupul de firme din care face parte Freeways Global are o fabrica proprie langa Brasov, care asigura o mare parte din produsele din portofoliu. Pentru restul produselor am externalizat productia catre partenerii nostri din afara tarii, acestea fiind facute conform specificatiilor si standardelor de calitate impuse de Freeways.

Infiintata in iulie 2016, Freeways Global este o afacere cu capital 100% romanesc, cu o investitie initială de aproximativ 1.000.000 de euro. Aceasta investitie consta in modernizarea utilajelor si achizitia de materie prima pentru a putea sustine productia si distributia la nivel european. De asemenea, un buget important a fost alocat pentru cercetare si dezvoltare.

Fondatori

Conducerea firmei este asigurata de cei doi fondatori: Emil Catruna si Iulian Prigoreanu.

EMIL CATRUNA este detinatorul mai multor branduri romanesti de succes. Este convins ca fara MLM viata sa ar fi fost cu totul alta. Si asta pentru ca, desi are o experienta vasta in antreprenoriatul clasic, el este totusi un mare sustinator al afacerilor in sistem multilevel marketing, atat datorita libertatii financiare si personale pe care acesta o ofera, cat si faptului ca MLM-ul reprezinta o sansa incontestabila de dezvoltare personala. In opinia sa, network marketingul este singura modalitate de vanzare si de business care poate sa ofere absolut oricui sansa de a avea succes in plan social, oferind, in acelasi timp, un potential de dezvoltare foarte mare si pe celelalte planuri.

„Daca nu as fi avut parte de experiența din network marketing, nu as fi condus acum mai multe companii clasice de succes. MLM-ul ofera un aspect foarte practic, pragmatic asupra vietii, asupra banilor si asupra relatiilor cu oamenii. Eu o vad ca pe cea mai naturala modalitate de vanzare. Stim cu totii atatea exemple de oameni care au plecat de jos, dar care au atins un succes fulminant in network marketing. Si asta nu pentru ca au avut noroc, nu doar pentru ca au facut vanzare, ci pentru ca MLM-ul le-a oferit cadrul necesar pentru atingerea telurilor dorite. In ceea ce ma priveste, dezvoltarea personală din network marketing m-a facut sa vad mai mult in mine si in ceea ce pot. In MLM am invatat sa investesc in oameni. Fara aceasta investitie, nu as fi avut afaceri clasice, de altfel niciun fel de afacere.”

IULIAN PRIGOREANU este antreprenor, trainer si mentor. Licentiat in Marketing si Gestiunea Afacerilor, Iulian Prigoreanu are o bogata experienta de antreprenor atat in afaceri clasice, cat si in network marketing. Are convingerea ca network marketingul, domeniu in care are o experienta de peste 15 ani ca distribuitor, este una dintre cele mai bune scoli de afaceri si sustine acest lucru prin exemplul personal: succesul sau din afacerile clasice a fost influentat considerabil de experienta din network marketing.

“Mi-am inceput cariera in afaceri de network marketing. Ulterior, am intrat in zona afacerilor clasice, pe care le-am condus insa tot timpul din perspectiva unor parteneriate. Permanent am tinut sa am o contributie in evolutia financiara si in dezvoltarea personala si a abilitatilor oamenilor cu care lucrez. Pentru ca asa consider ca e corect. Sa evoluam impreuna. Sunt entuziasmat ca m-am reintors la network marketing, chiar daca din postura de cofondator al unei astfel de companii, pentru ca aici dezvoltarea personala vine firesc. Oamenii realizeaza repede ca au nevoie sa se dezvolte personal ca sa ii poata influenta si sa fie urmati de cei din jur.”

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum