X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Produse
Bine ai venit!

Party Tupperware

PARTY
     

      Modalitatea Tupperware de lucru este prin PARTY (prezentare). La party, produsul nostru este prezentat în cel mai bun mod. Produsele Tupperware sunt multifuncționale și necesită explicare. Gazda alege rețeta în funcție de ce și-ar dori sau sunt interesați prietenii ei.
Party-ul este locul unde toată lumea se distreză și fiecare are rolul său în pregătirea rețetei. Cel mai important lucru este să arăți cum funcționează produsul și să-l pui la treabă.
Un party ideal este de 6-8 invitați. Având în vedere rata de răspuns la invitație, întotdeauna invită mai mult de 15, astfel încât, la final, să ai 6-8 invitați. Party-ul va fi astfel unul reușit (mai multe persone, mai multe posibilități). Pentru aceasta, în funcție de vânzările la party, gazda va primi un cadou valoros și, mai important decât atât, foarte practic.rezentatorii comandă produse în fiecare săptămână până duminică la ora 20:59. După comandă, în cîteva zile produsele le vor fi livrate la domiciliu.
În afară de produsele de catalog, în fiecare lună avem un flyer ce conține promoții speciale și cadouri pentru gazde.


 

CADOURI pentru Gazdă


       Cadourile în Tupperware sunt importante și scumpe. Cadourile sunt instrumentul nostru principal de lucru. Dacă urmați sistemul TW și vă folosiți de cadouri, succesul vostru este garantat.În Tupperware avem o mulțime de cadouri pentru gazde pentru a face party-uri reușite.

Lista ta pentru PARTY Tuppeware

Invita sau recomanda un prieten sa participe la party-ul tau Tupperware. Recomanda la randul tau mai departe si daca lista ta de prieteni este mai mare de 30 persoane, noi ne vom deplasa in orasul tau sa iti facem un Party Tupperware.

 

 
Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro