X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Roboti manuali

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Oferta de Paste 08- 13

Produse extraordinare la preturi imbatabile

Cadouri target UM

Pentru atingerea unui obiectiv de vanzari in luna de vanzare sau de recrutare care este detaliata la intalnirea de luni

Primii Pasi

Produse

3 metode simple prin care putem sa economisim bani

publicat pe: 24.06.2015
3 metode simple prin care putem sa economisim bani

    De cele mai multe ori reusim sa cheltuim mai multi bani pe alimente decat ne-am produs, provocand o gaura in bugetul nostru. In afara de lista de cumparaturi, de care trebuie sa ne tinem cu strictete (desi rareori reusim), ce alte metode mai avem de a reduce cheltuielile?

 

    Am alese cele 3 metode principale prin care putem sa economisim bani:

 

1.Reducerea cantitatii de alimente pe care o aruncam

Fara sa ne dam seama ni se intampla sa cumparam alimente pe care dupa o saptamana sau doua saptamani sa le aruncam. Tuturor ni se intampla si astfel ajungem sa aruncam banii direct in tomberon.

- sa cumparam mancare pentru mai putine zile si sa evitam "marile promotii" din magazine; in general acestea sunt facute pentru produsele care expira in cateva zile.

- sa urmam regula de baza din contabilitate: primul intrat, primul iesit; sa evitam sa cumparam produse noi pana nu le-m consumat pe cele pe care deja le avem in frigider. 

- sa folosim intai alimentele perisabile, care stim sigur ca nu rezista mai mult de 2-3 zile

- sa punem in congelator resturile ramase care nu vor fi mancate imediat

 

2. Cand avem posibilitatea, sa cumparam produsele in cantitati mari

Sunt anumite alimente fara de care nu putem gati. Uleiul, faina, cerealele, semintele pot fi cumparate in cantitati mai mari, pe care le depozitam corespunzator in recipiente care le pastreaza in siguranta, pentru mai mult timp.

Reusim astfel sa economisim mai multi bani decat daca am cumpara cantitati mici din fiecare produs. Astfel evitam si situatiile in care ramanem fara ceva fix cand gasisem o reteta interesanta pe care abia asteptam sa o incercam.

3. Sa facem un plan saptamanal de mese si sa cumparam in baza lui

Lista de cumparaturi uneori nu este suficienta. Mai ales daca nu avem un plan, daca nu stim niciodata ce sa gatim. Si astfel ne trezim la ora 5, cand trebuie sa plecam acasa ca nu stim ce vom gati seara. Mergem in supermarket si cumparam ce ni se pare mai atragator, cheltuind mai multi bani decat daca am avea un plan si am face cumparaturile o data sau de doua ori de saptamana.

 

    Nu este usor sa organizam modul in care aprovizionam bucataria cu tot ceea ce este util. Dar planificarea atenta este un element esential in orice intreprindem si cu atat mai importanta este planificarea in bucatarie. Si dupa ce facem de cateva ori asta ne va fi din ce in ce mai usor, pana va deveni un reflex. 

  Iar cu timpul vom vedea benefiile pentru bugetul nostru, dar si pentru sanatatea noastra. Pentru ca vom acorda mai multa atentie alimentelor pe care le mancam.

| Share |
Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro