X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Produse
Bine ai venit!

5 Motive pentru care trebuie sa incerci produsele Tupperware

publicat pe: 11.10.2017
5 Motive pentru care trebuie sa incerci produsele Tupperware

De ce trebuie sa incerci produsele Tupperware?Noi iti oferim 5 motive pentru care produsele Tupperware sunt cele mai bune!

5. Etansarea ce nu permite patrunderea aerului sau scurgerea lichidului!
Brevetat în 1950, sigiliul etanș al lui Tupperware a fost primul de acest fel.
Astăzi, Tupperware vă menține mâncarea cea mai proaspătă pentru cea mai lungă perioadă de timp, cu etanșarea  aerului și a lichidului (inclusiv ulei!). Resturile și masa de prânz nu se vor mai vărsa niciodată in punga din nou!
Pentru a asigura o prospețime maximă, atunci când depozitați alimente, nu uitați să etalați sigiliul. Ridicați clapeta de pe capac și împingeți în jos centrul pentru a lăsa aerul din recipient și asigurați-vă că alimentele dvs. vor fi păstrate mai proaspete.
4. Design inovator
Tupperware oferă soluții specializate pentru diferite opțiuni de depozitare a alimentelor. De la produse pentru microunde ce va permit sa gatiti rapid si usor pana la game speciale pentru frigider care te ajuta sa eviti mizeria in frigider , Fridgesmarts, care păstrează produsele  proaspete pentru mai mult timp decât orice alt produs, Tupperware are un design care va face viața ta in bucătărie mai usoara si vei economisi multi bani.
3. Tupperware este pentru totdeauna
Fabricat din materiale plastice de înaltă calitate care nu se transfera în mâncare, Tupperware rezistă. Pentru a dovedi acest lucru, majoritatea produselor vin cu faimoasa garanție pe durata vieții Tupperware.
2. Culoarea
"Înconjurându-te cu culori strălucitoare ... îți poți da energia necesară pentru a face față zilei".
Fiecare produs Tupperware vine îmbrăcat, cu cel puțin o stropire de culoare. Vasele de spălat nu sunt preferate de nimeni, dar gospodinele zâmbesc la culorile care vin in colectia Tupperware. De ce să nu adăugați niște frumuseți în bucatarie, adăugând în același timp designul de calitate și sofisticat? Tupperware o face!
1. Design-uri premiate, You-centric
Tupperware a fost senzational de la început și rămâne inovatoar si astăzi. Câștigătorul premiului Good Housekeeping "Good Buy" și numit de revista Fortune "Top 25 de produse ", produsele se aplatizează când ați terminat - perfect pentru mersul în mișcare și pentru a economisi spațiu în dulapuri și mașini de spălat vase.
Majoritatea produselor Tupperware sunt în condiții de siguranță în mașina de spălat vase și toate sunt concepute pentru a economisi bani și timp!

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro