X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Produse
Bine ai venit!

5 obiceiuri alimentare sănătoase

publicat pe: 31.01.2017
5 obiceiuri alimentare sănătoase
Zilnic, experții în nutriție transmit multe informații cu privire la obiceiurile alimentare sănătoase, pe care ar trebui să le adoptăm. Noi am selectat toate aceste informații și vrem să vă prezentăm cele mai valoroase sfaturi pentru sănătate.
  1. Renunță la strictețea unei diete. Adoptă regula 80/20 și alege să mănânci 80% mâncare sănătoasă și 20% poți cădea în ispita de a mânca dulciurile preferate. Astfel, vei avea un stil de viață echilibrat și te vei putea răsfăța cu mâncărurile preferate.
  2. Gătește sănătos. Adoptă în dieta ta multe legume, salate. Ciorbele sunt un adevărat elixir vitaminizant pentru organismul tău.
  3. Echilibrează mesele zilei. După cum se știe, micul dejun trebuie să fie cea mai consistentă masă a zilei, iar celelalte două ar trebui să echilibreze micul dejun, fiind mai puțin consistente.
  4. Mănâncă carne de pește. Această carne este bogată în omega 3, element esențial pentru o bună funcționare a inimii, dar și pentru îmbunătățirea sistemului imunitar. Totodată, carnea de pește are foarte puține calorii.
  5. Bea multă apă. Indiferent de anotimp, trebuie să consumi aproximativ 2.5 litri de apă pe zi. Apa este un adevărat izvor al sănătății, hidratâdu-ne corpul.

       Ești gata pentru o schimbare în stilul tău alimentar?

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro