Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

5 obiceiuri alimentare sănătoase

publicat in: Noutati // publicat pe: 31.01.2017
Zilnic, experții în nutriție transmit multe informații cu privire la obiceiurile alimentare sănătoase, pe care ar trebui să le adoptăm. Noi am selectat toate aceste informații și vrem să vă prezentăm cele mai valoroase sfaturi pentru sănătate.
  1. Renunță la strictețea unei diete. Adoptă regula 80/20 și alege să mănânci 80% mâncare sănătoasă și 20% poți cădea în ispita de a mânca dulciurile preferate. Astfel, vei avea un stil de viață echilibrat și te vei putea răsfăța cu mâncărurile preferate.
  2. Gătește sănătos. Adoptă în dieta ta multe legume, salate. Ciorbele sunt un adevărat elixir vitaminizant pentru organismul tău.
  3. Echilibrează mesele zilei. După cum se știe, micul dejun trebuie să fie cea mai consistentă masă a zilei, iar celelalte două ar trebui să echilibreze micul dejun, fiind mai puțin consistente.
  4. Mănâncă carne de pește. Această carne este bogată în omega 3, element esențial pentru o bună funcționare a inimii, dar și pentru îmbunătățirea sistemului imunitar. Totodată, carnea de pește are foarte puține calorii.
  5. Bea multă apă. Indiferent de anotimp, trebuie să consumi aproximativ 2.5 litri de apă pe zi. Apa este un adevărat izvor al sănătății, hidratâdu-ne corpul.

       Ești gata pentru o schimbare în stilul tău alimentar?

5 obiceiuri alimentare sănătoase

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum