X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Produse
Bine ai venit!

Cum să prepari un smoothie care te ajută la slăbit?

publicat pe: 24.07.2017
Cum să prepari un smoothie care te ajută la slăbit?

Smoothie-urile par a fi o alternativă sănătoasă la gustările de tipul covrigei și brioșe, dar de cele mai multe ori ingredientele smoothie-urilor nu sunt alese corect. Chiar dacă adaugi o mână de spanac sau o banană bine coaptă, poate  reprezenta un mod dezastruos de a-ți începe dimineața cu un smoothie „greoi”, mai ales dacă vrei să slăbești.


Ingrediente pentru un smoothie ideal


Legumele verzi, precum spanacul sau varza la care poți adăuga substanțe sau nutrienți care nu conțin mult zahăr sau calorii. O mână de varză tocată conține 30 de calorii și 0 grame de zahăr.

Fii atent atunci când alegi fructele!
Coacăzele și căpșunile sunt cele mai folosite fructe în smoothie-uri, însă nu folosi mai mult de o ceașcă de fructe. Nu mixa mai multe fructe decât ai putea mânca în mod normal. O mână de coacăze conține 84 de calorii, în timp ce o mână de căpșuni conține 50 de calorii.

Semințele de chia
Sunt bogate în fibre și omega 3( grăsimea necesară pentru o bună funcționare a inimii). Cu 20%, doza recomandată zilnic într-o lingură, semințele de chia îți vor da energie pe parcursul întregii zile.

Proteinele
Smoothie-urile conțin carbohidrați necesari organismului, însă un îți pot conferí sațietate. Dacă adaugi o lingură de proteine sub formă de pudră, smoothie-ul va deveni ideal pentru sănătatea ta. Un mic dejun bogat în proteine te ajută să îți potolești senzația de foame pe o perioadă îndelungată de timp.

Avocado
Grăsimile sănătoase ale acestui fruct te ajută să slăbești. Consumul moderat de grăsimi sănătoase, ca cele conținute de avocado sunt o parte necesară a unei diete sănătoase și te poate ajuta chiar să și slăbești.

| Share |
Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro