Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Expoziție cu produsele Tupperware

publicat in: Noutati // publicat pe: 17.08.2017

În istoria obiectelor și a designului, Tupperware deține un loc special pentru diversitatea produselor sale, formele și culorile lor.
Muzeul de Arte Decorative și Design din Bordeaux organizează o expoziție despre legăturile dintre culoare și design.
Situat într-un loc neobișnuit în partea din spate a hotelului Lalande într-o fostă închisoare, „Oh culori!“ Este o plimbare cromatica, proiectat de Pierre Charpin, designerul francez.
 
Mai mult de 200 de produse Tupperware alcătuiesc această expoziție, urmărind evoluția opțiunilor de culoare pe parcursul deceniilor. Marca Tupperware a devenit o adevărată referință în lumea designului. De aceea, o celulă din vechea închisoare este dedicată cronologiei produselor Tupperware de la crearea acestora în anii 1950 până în prezent.
 
• Anii 50: nașterea obiectelor de zi cu zi Tupperware.
• Anii 60: Plasați pastel și culori strălucitoare.
• Anii 90: Se amestecă și se potrivesc, bicolor și bi-material.
• 2000: Facilitarea vieții de zi cu zi. O selecție de culori este făcută pentru a accentua progresul tehnologic al produselor.
 
O incursiune în istoria produselor Tupperware care evidențiază dimensiunea artistică și atât modernă, cât și nesfârșită a brandului.

Expoziție cu produsele Tupperware

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum