Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Gadgeturi pentru bacataria ta

publicat in: Noutati // publicat pe: 06.02.2015

 

 

 

 

Bucataria este una dintre incaperile care se preteaza la redecorari si interpretari multiple, dar, totodata, este si spatiul in care se potrivesc obiectele mici sau cu detalii originale, care sa infumuseteze decorul. Gadgeturile de orice fel, in versiunea simpatica sau in stil extravagant, sunt intotdeauna binevenite in bucatarie. Cu ajutorul lor, poti combina utilul cu placutul.

Gadget poate fi orice accesoriu de bucatarie: razatoare, boluri, farfurii, desfacatoare,polonice.... Toate aceste obiecte simpatice si interesante iti permit sa adaugi o nota personala bucatariei. Fiecare obiect este o mica opera de arta, surprinzator de utila.

Iata o selectie interesanta de gadgeturi  Tupperware:

 

| Share |
Gadgeturi pentru bacataria ta

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum