X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ustensile si spatule

Ustensilele Tupperware te ajuta in fiecare zi.

Chef Series

Tupperware rămane fidel calității și inovării

Produse
Bine ai venit!

Povestea lui Mos Nicolae

publicat pe: 04.12.2015
Povestea lui Mos Nicolae

Chiar daca multi copii sunt curiosi sa ii vada chipul, in realitate Mos Nicolae nu s-a aratat niciodata niciunui copil.

Sfantul Nicolae este serbat in data de 06 decembrie a fiecarui an, in postul Craciunului. Acesta s-a facut cunoscut de-a lungul timpului prin faptele bune pe care le-a facut, ajutandu-i destul de mult pe cei mai saraci dintre semenii sai.

De asemenea, Mos Nicolae a reusit sa scape trei fete destul de sarace care trebuiau sa fie vandute de tatal lor intrucat intreaga familie era destul de sarace. Cele trei fete urmau a fi date ca sclave. De aceea, Mos Nicolae atunci cand a auzit ca fetele urmau ca a doua zi sa fie date, induiosat de plansetele lor, a aruncat o punga plina de galbeni in camera uneia dintre fete. Cu zestrea primita, fata a reusit sa se marite in acel an. In urmatorii doi ani, Mos Nicolae a procedat la fel si cu celelalte doua, ajuntandu-le astfel sa se marite si sa fie fericite.

Nu putem uita faptul ca Mos Nicolae este cunoscut ca fiind ocrotitorul copiilor. Legenda spune ca in noaptea de sfantul Nicolae, pe cand locuitorii din Myra il sarbatoreau, mai multi pirati au furat un copil si au praduit biserica in care el era slujit. De aceea, Sfantul Nicolae i s-a aratat lui Basilios, l-a binecuvantat si apoi l-a adus inapoi la parintii sai.
De aceea, fiecare copil il asteapta cu nerabdare pe Mos Nicolae, stiind ca vor fi rasplatiti pentru faptele lor bune cu multe dulciuri.

 

Sursa articolului o gasiti aici.

| Share |

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

designed by headstart.ro