Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Povestea lui Mos Nicolae

publicat in: Noutati // publicat pe: 04.12.2015

Chiar daca multi copii sunt curiosi sa ii vada chipul, in realitate Mos Nicolae nu s-a aratat niciodata niciunui copil.

Sfantul Nicolae este serbat in data de 06 decembrie a fiecarui an, in postul Craciunului. Acesta s-a facut cunoscut de-a lungul timpului prin faptele bune pe care le-a facut, ajutandu-i destul de mult pe cei mai saraci dintre semenii sai.

De asemenea, Mos Nicolae a reusit sa scape trei fete destul de sarace care trebuiau sa fie vandute de tatal lor intrucat intreaga familie era destul de sarace. Cele trei fete urmau a fi date ca sclave. De aceea, Mos Nicolae atunci cand a auzit ca fetele urmau ca a doua zi sa fie date, induiosat de plansetele lor, a aruncat o punga plina de galbeni in camera uneia dintre fete. Cu zestrea primita, fata a reusit sa se marite in acel an. In urmatorii doi ani, Mos Nicolae a procedat la fel si cu celelalte doua, ajuntandu-le astfel sa se marite si sa fie fericite.

Nu putem uita faptul ca Mos Nicolae este cunoscut ca fiind ocrotitorul copiilor. Legenda spune ca in noaptea de sfantul Nicolae, pe cand locuitorii din Myra il sarbatoreau, mai multi pirati au furat un copil si au praduit biserica in care el era slujit. De aceea, Sfantul Nicolae i s-a aratat lui Basilios, l-a binecuvantat si apoi l-a adus inapoi la parintii sai.
De aceea, fiecare copil il asteapta cu nerabdare pe Mos Nicolae, stiind ca vor fi rasplatiti pentru faptele lor bune cu multe dulciuri.

 

Sursa articolului o gasiti aici.

| Share |

Povestea lui Mos Nicolae

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum