Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Sarbatoreste cu noi Ziua Apei

publicat in: Noutati // publicat pe: 14.03.2016

Nu arunca sticlele de plastic!Strânge 5 PET-uri, pliază-le și vino cu ele la sediul Tupperware, sâmbătă sau duminică, 19 sau 20 Martie 2016. Noi te așteptăm cu o alternativă mai bună. La comandarea oricărei sticle din colecția noastră de sticle ECO, vei primi o sticlă de 500 ml, cadou. Acestea te vor ajuta să păstrezi un mediu mai curat și să te hidratezi ori de câte ori vei avea nevoie!

De unde îți ridici sticla Eco Tupperware?

Distribuitor Autorizat TUPPERWARE ÎN BUCUREȘTI

MAGIC ONE Bd. Unirii 9, parter (intrarea dinspre Str. Sfinţii Apostoli)

tel.: 0723.590.128,

office@magicone.ro

PROGRAM: SÂMBĂTĂ 19 MARTIE,

Orele: 11:00 – 17:00

DUMINICĂ 20 MARTIE,

Orele: 11:00 – 17:00

 

Ce înseamnă Sticlele Eco Tupperware? Apă proaspătă la îndemână întotdeauna!

 

Sticlele Eco sunt soluția perfectă pentru a păstra apa și orice alt lichid necarbogazificat. Fabricate din plastic pur (materiale nereciclate), asemenea celui din care se confecționează protezele medicale, sticlele sunt foarte sigure când intră în contact cu lichidele pe care dorești să le păstrezi în aceste recipiente și apoi să le bei. Sticlele sunt rezistente, ergonomice și ușor de folosit. Capacele acestor sticle se închid etanș și nu lasă lichidele să curgă.
Umple sticla ECO atunci când pleci de acasă. Dacă iți plac sucurile proaspete si până acum nu reușeai să le păstrezi fără să oxideze, acum ai recipientul perfect care îți va păstra sucurile fresh mai multă vreme. Colecția noastă de sticle conține un model care ți se potrivește și ție cu siguranță. Vino să îți alegi sticla care să aibă culoarea, forma și capacitatea preferată!

| Share |

Sarbatoreste cu noi Ziua Apei

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum