Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Top 3 cele mai bune suplimente pentru raceala

publicat in: Noutati // publicat pe: 05.01.2018

Există o listă nesfârșită de abordări naturale pe care oamenii le folosesc pentru a preveni sau trata răcelile și gripa, dar nu toate au dovezi clinice în spatele lor. Cu toate acestea, următoarele suplimente au demonstrat capacitatea de a preveni sau scurta o răceală în majoritatea studiilor și, în cazul vitaminei D, chiar să reducă riscul de apariție a gripei și a pneumoniei atunci când este utilizată pentru a corecta deficitul de vitamină. În fiecare caz, trebuie să luați suplimentul potrivit, la momentul potrivit și în mod corect să aveți cea mai bună șansă de succes.

Echinacea
Echinacea are o istorie lungă de utilizare pentru tratarea infecțiilor respiratorii. Nu este bine inteles cum functioneaza, dar mai multe studii arata ca echinacea te poate ajuta sa treci peste o raceala mai rapida si sa reduci simptomele.

Trebuie să fiți foarte atent atunci când alegeți suplimente cu echinacee. Unele formule din plante conțin echinacea ca parte a unui "amestec" sau "formulă de proprietate", dar nu specifică cantitatea sau tipul de echinacee. Toate cele trei produse de mai sus enumeră cantitatea potrivită de extract din tipurile de echinacee care au fost bine studiate.

Trebuie să începeți utilizarea echinaceei la primul semn al unei răceli, luând în total aproximativ 900 mg de extract împărțit în două sau trei doze pe zi timp de una până la două săptămâni. Echinacea nu trebuie administrat copiilor cu vârsta sub 12 ani și nu a fost bine studiată pentru utilizarea la femeile gravide sau care alăptează. Persoanele care iau imunosupresoare sau cu boli sistemice progresive cum ar fi tuberculoza sau scleroza multiplă sau afecțiuni autoimune ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare.

Zinc
Zincul poate fi util pentru răceli în două moduri: În primul rând, sistemul imunitar are nevoie de zinc, așa că doriți să fiți sigur că nu sunteți deficient - ceea ce nu este neobișnuit la persoanele în vârstă. În al doilea rând, când este luat ca o pastilă, zincul funcționează pe gât și poate reduce durata și severitatea simptomelor la rece. Cu toate acestea, atunci când se utilizează pentru a trata o răceală, zincul trebuie să acționeze direct pe gât, unde poate distruge viruși. Doar înghițirea sau chiar mestecarea unui supliment de zinc învinge scopul. De fapt, obținerea prea multor zinc poate reduce imunitatea.


Zincul trebuie luat la primul semn al unei răceli și este lăsat să se dizolve în gură la fiecare două ore în timpul zilei. Pastilele nu trebuie luate unul după celălalt ca bomboane și nu trebuie utilizate mai mult de o săptămână deoarece doza zilnică totală de zinc este destul de ridicată și ar fi nesigură dacă este luată de prea mult timp. Rețineți că dozele recomandate pot fi diferite pentru copii și femeile însărcinate.

Vitamina D
Luarea vitaminei D este puțin probabil să ajute persoanele care nu sunt deficitare în ea. Cu toate acestea, atunci când vitamina D este administrată persoanelor care au lipsa de vitamin D, aceasta face lucruri uimitoare, inclusiv reducerea riscului de infecție a gripei și respiratorii, inclusiv pneumonia. Esti mai probabil sa fii deficitar daca nu iesi prea mult in soare (sau daca extremitatile tale sunt acoperite in totalitate de haine sau de protectie solara atunci cand faci) si nu

Top 3 cele mai bune suplimente pentru raceala

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum