Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Varza kale bogată în substanțe nutritive

publicat in: Noutati // publicat pe: 07.08.2015

Varza Kale - o legumă bogată în nutrienți 

      Kale este un tip de varză înrudită cu cea cunoscută de noi, dar cu o culoare ușor atipică. Kale arată ca o salată, având culoarea verde a unui brocolli. Este o varză cultivată și des întâlnită în SUA, Asia și Europa.

      Varza Kale este diferită de varza normală prin fapul că este extrem de bogată în vitamine și nutrienți. Aceasta conține vitamina K, vitamina C, vitamina B, vitamina E, vitamina A, fier (mai mult decât carnea de vită), calciu, luteină, magnan, fosfor, betacaroten, antioxidanți, potasiu, magneziu, proteine, e foarte bogată în fibre, are un conținut mic de calorii și inhibă absorbția de iod în organism.

      Acest tip de legumă conține mai multă vitamina C decât o portocală (67 g de varză Kale conține 134% din doza zilnică recomandată de vitamina C), 133% din doza zilnică recomandată de vitamina A. 100 g varză echivalează cu 150 mg calciu, chiar mai mult decât laptele. O ceașcă de varză Kale gătită, conține 1300% din necesarul zilnic recomandat de vitamina K, de aceea, personele care iau anticoagulante ar trebui să evite consumul acestui aliment. 

      Consumată regulat, varza Kale întărește sistemul imunitar, protejează organismul împotriva cancerului, diminuează nivelul de colesterol și zahăr din sânge, încetinește procesul de îmbătrânire a creierului, protejează împotriva tumorilor și a sclerozei. 

 Varza Kale se poate găsi recent, și în supermarketurile de la noi din țară. 

Varza kale bogată în substanțe nutritive

Produse recomandate

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum