Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Unit manager

Cunosti bine produsele si esti indragostit de ele si deja ai ajutat 4 noi prezentatori sa se dezvolte. Ai avansat si vrei sa ajuti cat mai multi prieteni sa foloseasca produsele Tupperware. Din pozitia de manager esti un ambasador constant al produselor Tupperware.

Managerul este un exemplu pentru toata echipa lui in ceea ce face pentru fiecare membru din echipa dar si pentru ceilalti prezentatori. Un bun loc de intalnire pentru echipa ta este intalnirea de lununde ar trebui sa socializezi cu toti membri echipei chiar daca nu sunt recrutii tai directi.

Ca manager vei stii in cursul zilei de Joi a saptamanii cum performeaza echipa ta in saptamana curenta, si intalnirea de luni este doar un prilej de a energiza echipa ta pentru a fi o echipa de success.

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum