Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Politica de securitate date

POLITICA PRIVIND MASURILE DE SECURITATE PRIVIND PROCESAREA DATELOR

 

1. IDENTIFICAREA SI AUTENTIFICAREA UTILIZATORULUI.

Accesarea bazelor de date cu caracter personal necesita coduri individuale de acces care sunt protejate prin metode de autentificare.

2. TIPUL DE ACCES:

Accesarea datelor cu caracter personal de catre angajati este limitata la tipurile de date necesare pentru indeplinirea activitatii sau atributiilor acestora si este protejata pe suport magnetic.

3. COLECTAREA DATELOR:

Accesarea datelor cu caracter personal este limitata la utilizatorii autorizati sa colecteze si sa introduca datele cu caracter personal intr-un sistem informational automat (de ex., directorul IT sau personalul autorizat). 

4. EXECUTIA COPIILOR DE SIGURANTA:

Se pot face copii de siguranta ale bazelor de date cu caracter personal si ale programelor utilizate pentru procesarea automata a datelor, iar accesul la aceste copii este restrictionat si monitorizat.

5. COMPUTERELE SI TERMINALELE DE ACCES:

Computerele si alte terminale de acces sunt instalate in incaperi cu acces restrictionat.

6. FISIERELE DE ACCES:

Accesarea bazelor de date cu caracter personal este inregistrata in fisiere de acces.


7. SISTEMELE DE TELECOMUNICATII:

Sistemele de telecomunicatii sunt concepute astfel incat sa asigure transmiterea in siguranta a datelor cu carcter personal (respectiv, datele nu pot fi interceptate).

8. INSTRUIREA PERSONALULUI:

Operatorul de date se asigura ca utilizatorii carora li se acorda accces la datele cu caracter personal sunt instruiti cu privire la obligatiile lor privind confidentialitatea. Operatorul de date admite faptul ca obligatiile respective deriva din prevederile Legii nr. 677/2001.

9. PROTECTIA SISTEMELOR INFORMATIONALE:

Sunt luate masuri de protectie a sistemelor informationale impotriva virusilor informatici.

10. IMPRIMAREA INFORMATIILOR:

Materialele care contin date cu caracter personal sunt imprimate doar de catre utilizatorii autorizati.

Magic One

Concesionar autorizat Tupperware


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
"> Pret vechi: 281,99 Lei (-21%)
Preț 223,98 Lei
Pret vechi: 281,99 Lei (-21%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Extra Chef 1.25 litri - rosu - Catalog
Cod T26
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 375,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Chef Grati  - Catalog
Cod T15
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 174,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Razatoare mandolina - Catalog
Cod T32
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 369,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Tirbuson - Catalog
Cod T20
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 159,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Lingura perforata Tekna - Catalog
Cod K20
Stoc limitat
Preț 47,01 Lei
Stoc limitat
Spatula mare Tekna - Catalog
Cod K22
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 61,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Cutit legume fructe + teaca - Catalog
Cod U16
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 99,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Cutit filetat + teaca - Catalog
Cod U17
Stoc limitat
Preț 114,00 Lei
Stoc limitat
Cutit paine +  teaca - Catalog
Cod U13
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 129,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Chef series - cratita 5.7 litri
Cod 11057290
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 630,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Chef series tigaie 20 cm
Cod 11123034
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 560,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Pure Cookware - sosiera 1 litru
Cod 11114990
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 427,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 11,00 Lei
Stoc limitat
Manusa silicon - mov - Catalog
Cod L19
Stoc limitat
Preț 139,00 Lei
Stoc limitat
Forma silicon tupcakes - mov - Catalog
Cod L20
Stoc limitat
Preț 143,00 Lei
Stoc limitat
Preț 11,00 Lei
Stoc limitat
Set magnific - Catalog
Cod H5
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 478,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Microgourmet - guacamole - Catalog
Cod M21
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 352,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Set cani micro-cake (cu retete)
Cod 11135257
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 89,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 109,00 Lei
Stoc limitat
Sprit Tupperware 400 ml -Catalog
Cod B35
Stoc limitat
Preț 125,00 Lei
Stoc limitat
Masina crochete completa - alba - (capete rosii) - Catalog
Cod B10
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 159,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 11,00 Lei
Stoc limitat
Rasnita sare si piper Allegra - Catalog
Cod A20
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 115,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Bol Allegra 2.5 litri - Catalog
Cod A19
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 135,01 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Legumiera 4 litri - Catalog
Cod J20
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 200,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Tortiera Telescopica (30 cm - h 9-16 cm) - negru - Catalog
Cod J12
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 240,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 69,00 Lei
Stoc limitat
Set vase multiple 1 litru/1.5 litri/2 litri  (3 buc) - Catalog
Cod R23
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 159,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Ventsmart inalt 4.4 litri - capac verde - Catalog
Cod R16
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 122,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Cheesmart patrat - Catalog
Cod R40
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 96,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Breadsmart nou (fara tocator) - alb/negru - Catalog
Cod R34
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 310,99 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Breadsmart Junior - Catalog
Cod R43
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 155,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Accesibil Ceapa/Usturoi - negru+verde - Catalog
Cod S21
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 112,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Accesibil cartofi 5.5 litri - negru+lime - Catalog
Cod S20
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 172,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Prosoape bucatarie(2) - rosu/mint - Catalog
Cod F23
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 99,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Laveta pentru praf (2 buc) - mango/mint - Catalog
Cod F26
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 64,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Laveta microfibra ochelari (2) - mint/papaya - Catalog
Cod F20
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 49,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Laveta universala (2) - Catalog
Cod F24
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 75,01 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 89,00 Lei
Stoc limitat
"> Pret vechi: 153,00 Lei (-7%)
Preț 143,01 Lei
Pret vechi: 153,00 Lei (-7%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Sticla eco 1 litru verde - capac sport - Catalog
Cod N33
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 54,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Sticla eco 2 litri turcoaz - capac sport - Catalog
Cod N40
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 84,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-14%
Set dejun Sticla eco 750 ml si Crystalwave 1.5 litri - OFERTA
Cod SS182315a
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 133,00 Lei (-14%)
Preț 114,00 Lei
Pret vechi: 133,00 Lei (-14%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-43%
Croissant party - OFERTA
Cod SS182317
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 159,00 Lei (-43%)
Preț 90,01 Lei
Pret vechi: 159,00 Lei (-43%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-27%
Set picnic (3 x 900 ml) - mov / rosu / portocaliu - OFERTA
Cod SS182303
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 157,00 Lei (-27%)
Preț 115,00 Lei
Pret vechi: 157,00 Lei (-27%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-18%
Set cutite 1 OFERTA
Cod SS182306
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 168,01 Lei (-18%)
Preț 138,02 Lei
Pret vechi: 168,01 Lei (-18%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
' CADOU DE BAZA  - Bol multiplu 250 ml sapt.23-26
Cod TG182301
Stoc limitat
"> Pret vechi: 33,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 33,00 Lei (-100%)
Stoc limitat
-100%
SUPERBAZA la 570 lei (sapt 23-26)
Cod HG182301
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 72,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 72,00 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
SUPERCADOU 1 (870 lei) - 23-26
Cod HG181402
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 208,01 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 208,01 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
SUPERCADOU 2 - 1300 lei - 23-26
Cod HG182303
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 304,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 304,00 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
Nivel vanzare 1825 lei - sapt 19-22
Cod AC181903
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 228,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 228,00 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
Nivel de vanzare 3650 -sapt 19-22
Cod AC181904
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 612,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 612,00 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
Nivel vanzare 5800 lei - sapt. 19-22
Cod AC181905
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 1.188,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 1.188,00 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
Cadou 2 recrutari active sapt 19-22
Cod RE181903
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 917,02 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 917,02 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
Cadou recrutare activa 19-22
Cod RE181902
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 509,02 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 509,02 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
Cadou 2 recrutari active sapt 23-26
Cod RE182302
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 574,99 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 574,99 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
Cadou 1 recrutare activa sapt 23-26
Cod RE182301
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 281,99 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 281,99 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Forme trio rotunde (3 buc)
Cod 11059799
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 25,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Breloc mini magic mixer - berry bliss
Cod 11121092
Stoc limitat
Preț 9,00 Lei
Stoc limitat
Preț 11,00 Lei
Stoc limitat
Preț 11,00 Lei
Stoc limitat
Preț 11,00 Lei
Stoc limitat
Preț 11,00 Lei
Stoc limitat
-100%
PAS 1 - Mandochef Junior - Cadou Sapt 01-04
Cod OB174001
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 209,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 209,00 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
PAS 2 - Set bucatarie "twist and shake" - Cadou sapt 05-08
Cod OB174002
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 281,99 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 281,99 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
PAS 3 -Set ustensile tekna - Cadou sapt 09-13
Cod OB181001
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
"> Pret vechi: 460,99 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 460,99 Lei (-100%)
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
-100%
TRAINING  PP - Sticla eco 310 ml - roz neon
Cod WG181001a
Stoc limitat
"> Pret vechi: 32,00 Lei (-100%)
Preț 0,00 Lei
Pret vechi: 32,00 Lei (-100%)
Stoc limitat