Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Oportunitate

Oportunitatea Tupperware

      Tupperware este o companie de top în lume care se bazează pe vânzările directe a peste 2 milioane de prezentatori care susțin un party la fiecare 3 secunde în lumea acesta. În Germania, cunoașterea produselor Tupperware este de 94% din populație. În România suntem la un nivel de 0,2% de cunoaștere a produselor cu o OPORTUNITATE de creștere exponențială dacă se respectă cele trei elemente de bază.
     

      Prezentatorul Tupperware este o muncă independentă cu oportunități importante de a obtine produse, bani, prieteni și excursii interne sau externe la cel mai bune hoteluri. Prezentatorul Tupperware este, în primul rând, un om care te va destinde și te va face sa simți că plăcerea gătitului și rețetele delicioase sunt foarte ușoare, rapide și inventive.
     

      Succesul de-a lungul anilor al produselor Tupperware cât și durabilitatea lor în timp se bazează pe trei elemente de bază: "produsul, petrecerea și prezentatorul" - Prezentatorul este cel care dă viață produselor prin rețetele delicioase în produsele Tupperware.
     

       Tupperware este o companie modernă care a creat și patențat produse unice prin calitățile lor. Cu produsele Tupperware puteți să păstrați, să transportați și să amestecați fără curent electric. Produsele Tupperware păstrează mai mult timp prospețimea alimentelor, iar linia pentru servire va satisface chiar și persoanele cele mai pretențioase. Linia de frigider și congelator sunt ideale și modulare pentru păstrarea prospețimii alimentelor.
       

       În măsura în care sănătatea și grija pentru familie sunt pe primul loc și doriți să socializați, să vă distrați și vă gândiți la o sursă suplimentară de veni, atunci o carieră în Tupperware reprezintă o OPORTUNITATE pentru voi.
 

      Puteți începe oriunde și oricând deoarece Pachetul START cu 7 obiecte și instruirea inițială sunt gratuite. La Tupperware, totul începe cu un PARTY și, desigur, este PARTY și te vei distra tot timpul după ce ai început.

Află mai multe informații ⇒ aici

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum