Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Tupperware

Video compania Tupperware:Tupperware este denumirea colecției de accesorii pentru casă folosite la prepararea, păstrarea, servirea și transportarea diferitelor produse alimentare. Tupperware a fost dezvoltat în anul 1946 de către Earl Tupper (1907–1983) în SUA, un chimist care a inventat și dezvoltat recipiente din plastic cu o închidere etanșă folosite în gospodării pentru păstrarea mâncării.

Printre primele patențe ale companiei este faimosul “sigiliu cu click”- cu care Tupperware se deosebește de departe ca avantaj de produsele oferite de alte companii.
Fiind printre pionierii în domeniul vânzărilor directe, compania a devenit renumită pentru strategiile de marketing numite Tupperware party, dezvoltate de Brownie Wise (1913–1992).
Succesul firmei a fost asigurat atât prin calitatea vaselor, cât și prin metodele de promovare, deosebit de incitante și utile, care au constat în jubilee și celebrări organizate în locații atrăgătoare, metode folosite în continuare cu mult succes.

Tupperware a pătruns în Europa în 1960, când Mila Pond a găzduit o prezentare în Anglia și a cuprins apoi cu repeziciune toată Europa. În prezent produsele Tupperware sunt cunoscute și vândute în peste 140 de țări ale lumii. Party-uri Tupperware au loc la fiecare 3 secunde în lume și există peste 2 milioane de prezentatori.

În România produsele sunt cunoscute mai ales din filme, de la cei care au călătorit în alte țări și le-au recomandat și aici. În București suntem de 7 ani, iar cu depozit si showroom din martie 2014. Toți cei care folosesc produsele sunt foarte mulțumiți, mai ales de vasul de dospire rapidă – pentru pâine și cozonac, de gamă de păstrare și de sticlele eco!
Pentru putea avea produsele veți găzdui un party Tupperware sau veți fi invitați la un party.Totul funcționează pe bază de comandă, produsele vin din fabrica din Franța.
Deoarece produsele se distribuie în sistem de vânzări directe orice persoană peste 18 ani are poate deveni consultant (prezentator) “Tupperware”.

În Germania awareness-ul pe piață este de 94%, în Romania este de de 0,2%.

 

Potențialul este imens, produsul este unic și nu are concurenta. more

 

 

Magic One


Bd. Unirii, Nr. 9, Parter, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0723.590.128

Înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile din pagina de inscriere la newsletter!

powered by teamshare
© Copyright 2018 Magic One
designed by headstart.ro
Ulei Bergamot Fruits (20 ml) - essential oil
Cod FRW0082
Ultimele bucati, Rezerva-le acum
Preț 100,00 Lei
Ultimele bucati, Rezerva-le acum